Home Over ons Diensten Projecten Contact Webwinkel Diensten
Tuinonderhoud, winterbeurt, zomerbeurt Een tuin is het visitekaartje van de woning. Om uw tuin het gehele jaar door in optimale conditie te houden heeft iedere tuin, ook een onderhoudsvriendelijke tuin, onderhoud nodig. Steeds meer mensen kiezen ervoor om het onderhoud uit te besteden aan een vakbekwaam hovenier. In overleg met u wordt bepaald hoe vaak onderhoud gepleegd wordt en welke werkzaamheden er uitgevoerd dienen te worden. Hier kan bijvoorbeeld gekozen worden voor het uitbesteden van het complete onderhoud of alleen een winter- of voorjaarsbeurt. Ook snoeiwerkzaamheden kunnen aan ons worden uitbesteed. Dit kan door middel van onderhoud op urenbasis maar wij kunnen u ook een doorlopend onderhoudscontract voor het gehele jaar aanbieden. Bijvoorbeeld: Wekelijks of maandelijks bijhouden van uw tuin 2 of 3x per jaar een onderhoudsbeurt Het winterklaarmaken Alles is mogelijk en wij kijken graag met u mee wat het beste is voor uw tuin en budgettair bij u past. Voor iedere tuin is een wensenpaket op maat te maken. Wilt u het tuinonderhoud in goede handen geven neem dan contact met ons op, want voor iedere tuin is een passend contract af te sluiten! Werkzaamheden die wij tijdens onderhoud kunnen verrichten: Snoeien, onkruid verwijderen, bladruimen, bestrating reinigen met o.a. hogedrukreiniger, onkruidbestrijding, onderhoud van gazon, verticuteren van gazon, grasmaaien, bemesting en groenafval afvoeren. Heeft u beregening in uw tuin dan kunnen wij deze in/uit bedrijf stellen en zo nodig afstellen. Voor foto's zie "projecten"
Garden Company Hoveniers Ontwerp - Aanleg - Onderhoud Noordsingel 6  4331 NT  Middelburg 06-29339579  info@garden-company.nl
Tuinaanleg voor de grote en kleine tuin Elke tuin, groot of klein, is voor ons een uitdaging. Naast het rekening houden met uw wensen kijken wij ook naar het karakter van de woning. Een tuin waar over nagedacht is complementeert de woning en zorgt voor een passend geheel waardoor vaak de waarde van het huis wordt verhoogd. Een goed aangelegde en verzorgde tuin verhoogt natuurlijk uw woonplezier. Dit begint al door de grond op de juiste manier te bewerken voordat de aanleg begint. Wij laten de keuze aan de klant: wij ontwerpen de tuin voor u, of u levert uw eigen tuinontwerp aan of wij gaan aan het werk aan de hand van een ontwerp of bestek van derden. Om het hele jaar volop van uw tuin te kunnen genieten is het bewust en nauwkeurig kiezen van beplanting van groot belang. Het soort beplanting in uw tuin is afhankelijk van de tijd die u aan onderhoud van uw tuin wilt besteden, de periode waarin de plant bloeit, de grondsoort, de plaats waar de beplanting komt te staan (in de zon of juist in de schaduw) en de hoogte/grootte van de planten. Beplanting moet passen bij uw tuin, bij de omstandigheden en bij u zelf. Los van de praktische overwegingen is het natuurlijk minstens zo belangrijk dat de planten in de tuin in alle seizoenen een fraai totaalbeeld opleveren. Dat is niet alleen afhankelijk van hun bloeitijd. Ook de contrasten tussen de kleuren en vormen van het blad en de afwisseling van hogere en lage planten, dragen bij aan het totaalplaatje. Samen met u kiezen wij voor de juiste beplanting. Het resultaat wordt een tuin dat als verlengstuk van uw woonkamer kan worden gezien.   Tijdens de aanleg krijgt uw tuin gaandeweg vorm, kleur en sfeer. Dat is een leuk proces om naar te kijken en Hoveniersbedrijf Garden Company voert het met plezier uit. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de bestrating, de beplanting en alle materialen die wij in uw tuin gebruiken. Kortom: kwaliteit is en blijft het uitgangspunt zodat u vele jaren van uw tuin kunt blijven genieten. Het kan natuurlijk voorkomen dat tijdens de aanleg van uw tuin - bij u of bij ons - nieuwe wensen of andere ideeën opkomen. Uiteraard is er dan altijd de mogelijkheid om te overleggen en eventuele aanpassingen in het ontwerp te realiseren. Voor foto's zie "projecten"
Hoveniers